מין: כמות הודעות: 45 נשלח: א' 06/09/09 17:19 כותרת ההודעה: Re: "המלכה" קרן - אכזבה גדולה, בלשון המעטה.
-------------------------------------------------------------------------------- מסכים עם כותב הפוסט, בעניין העצלנות אין ספק שהמלכה הנ"ל אכן עצלנית. הייתי אצלה בעבר (היא בטח לא תזכור) בביתה של המלכה סתיו, שלמתי רק לסשן של חצי שעה כי המחיר היה גבוה בשבילי, הסשן נעשה לאט לאט ומחושב עם סטופר, המלכה עצמה גם מנסה להמנע כמה שיותר ממגע עם העבד. בזמן הסשן שלנו היו גם רגעים שהיא השאירה אותי קשור ושתתה את המילקשייק שלה. בסיום הסשן אמרתי לה את דעתי שהסשן היה די תקוע והיא אמרה לי שפעם ראשונה שהיא נתקלת בשילוב בין קרוסדרסינג לחטיפב וקשירות ולכן לא כל כך הצליחה. חבל. למזלי הלכו לי רק 250 שח , זה היה המחיר שלה פעם לחצי שעה, היום המחיר עולים לפ המדד כנראה.י
slave for ever
החמוד של הפורום הצטרף: 06/08/2003
מין: כמות הודעות: 15708 נשלח: א' 06/09/09 17:46 כותרת ההודעה: Re: "המלכה" קרן - אכזבה גדולה, בלשון המעטה.
-------------------------------------------------------------------------------- fred50 כתב (צפה בהודעה): › ‹ הדגש ›‹ פתח ציטוט › סה"כ פותח הפוסט רשם חוות דעת שלילית, וזו זכותו וקרן נתנה לו תשובה מספיק טובה לטענותיו.
מה שמכער את כל העניין, זה רוב התגובות מסביב, של כל ה"צדיקים" שמנסים להציל את העולם מנוכלים לא אמינים שרושמים "חוות דעת מפוקפקות ושקריות".
מענין שפרט לאחד, יתר המפקפקים באמינותו של פותח הפוסט, לא טרחו לרשום מילת התנצלות לאחר שקרן הגיבה ואישרה את רוב הפרטים שרשם, ויותר חבל שכנראה פותח הפוסט גם לא כאן כדי לדרוש את אותה התנצלות (מעניין למה...) אז צריך לשאול את אותם מפקפקים- לא היה עדיף פשוט לחכות לתגובה ראשונית של קרן, ורק אז לשלוף את החרבות?
אני אמרתי שזה מחשיד, לא אמרתי שאני לא מאמין. מה שנקרא נהנה מחמת הספק עד אשר יוכח אחרת.
וגם הצעתי לחכות לתגובה של קרן לפני ששופטים לכאן או לכאן.
_________________ פפטרולים פרישה ב 2007
Dom Boris Dom
נושא ההודעה: Re: עדכונים מאתר הפרסומת על טוסטרים בטיל אפיף
פורסם: ב' ספטמבר 07, 2009 12:09 am
VIP MEMBER
מצב רוח: הצטרף: 06 ספטמבר 2009 הודעות: 1033 Karma: 1
מין: גיל: 22 כמות הודעות: 2 נשלח: ו' 04/09/09 17:34 כותרת ההודעה: "המלכה" קרן - אכזבה גדולה, בלשון המעטה.
-------------------------------------------------------------------------------- הייתי לפני כמה ימים אצל "המלכה קרן", האמת שחכיתי הרבה זמן כדי להיפגש איתה. בכל פעם זה נדחה בגלל סיבה אחרת, אחת מהסיבות הייתה ה- 450ש"ח שהיא דורשת. בשבילי זה לא מעט כסף, אבל התמונות באתר שלה מאוד מרשימות, והיא נראת ממש טוב בהם. הייתי חייב לגייס את הסכום, "היא בטוח שווה את זה" אמרתי לעצמי. אחרי זמן מה הצלחתי לגייס את הסכום, והלכתי אליה כולי נרגש לקראת הסשן. כשהגעתי, עטפה אותי לאט לאט תחושה מאוד חזקה של עליבות. ה"סשן" נערך בתוך החדר הפרטי, הקטן, והמבולגן שלה. המראה שלה איכזב אותי קשות, היא לא תרחה לשים אפילו קצת מיקאפ או כל סוג של איפור היא הייתי עייפה, ומאוד עצלנית. "מה אתה רוצה לחוות?" היא שאלה אותי. הסברתי לה בקצרה מה אני אוהב, "450 שקלים" היא אמרה עם יד מושטת לעברי אחרי שנתתי לה את הכסף, התחיל השיעמום. ה"סשן" נערך כשעה מתוכה כ40 דקות היא רצתה שאלקלק לה את הרגליים. כל שאר ה"סשן" נערך בעצלנות, וללא טפית רגש "אתה רוצה לגמור?" היא שאלה אותי? "מאוד" עניתי לה, וחשבתי על מה לעזעזל שלימתי 450 שקל? על מה?! היא לא המלכה הראשונה שהייתי אצלה, אף מלכה לא דרשה סכום מופרך שכזה וכל מלכה שהייתי אצלה, עושה את העבודה במקצועית, בתשוקה, ברגש, ובהנאה גבוהה מכמה רמות מ"המלכה" קרן. לכן גבירותי ורבותי, (במיוחד גבירותי, הבנות ישלמו בשביל סשן 2000 ש"ח) שלא תעשו את הטעות הזאת, התמונות מטעות!
_________________ פפטרולים פרישה ב 2007
סלייב אפס
פורסם: ד' ספטמבר 09, 2009 2:02 am
משתתף רגיל
נתן: 0 תודות קיבל: 0 תודות
חארם מעבירות בחדר על שטיח ליד המיטה שהן ישנות כל הזרע עף על המיטה דומיקו הנוכל כבר אמרנו אך תל אפיף
_________________ חובב בולבול
Dom Boris Dom
פורסם: ג' ספטמבר 15, 2009 6:13 am
VIP MEMBER
מצב רוח: הצטרף: 06 ספטמבר 2009 הודעות: 1033 Karma: 1
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד
אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים בפורום זה